Collaborate
Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven, PR-bureaus en webshops samen te werken. Er zijn diverse soorten samenwerkingen mogelijk die ik hieronder graag toelicht. 
 
 

Product- of Dienst Review

Bedrijven kunnen mij benaderen mij om een product of dienst te reviewen. Daar sta ik altijd voor open! Ook voor producten met affiliate links. 

Advertorial

Een geschreven artikel, oftewel een advertorial kan natuurlijk ook.   Ik schrijf de artikelen zelf  en voeg  mijn eigen foto’s toe of foto’s die aangeleverd worden om ervoor te zorgen dat de content perfect past bij de rest van de content op mijn blog. Er zijn veel mogelijkheden om tot een goede samenwerking te komen.

Overig

Een product- of dienst review of een advertorial zijn de meest voorkomende samenwerkingen. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een winactie, Social Media Posts of het plaatsen van een banner in de sidebar van mijn website. Genoeg mogelijkheden maar mocht u een ander idee hebben neem contact op via email.

 

Interesse?

Stuur een mailtje naar [email protected] ik reageer zo spoedig mogelijk.

 

Let’s work together on your next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add New Playlist